divendres, 2 d’octubre del 2015

Mazinger Z i Afrodita A (1)

En aquesta entrada modelaré amb Blender els robots Mazinger Z i Afrodita A del dibuixant Go Nagai, basant-me, sobretot en la versió de paper publicada per Ediciones Junior - Grijalbo.

Més informació sobre Mazinger Z
http://elblogdemazingerz.blogspot.com.es/

En aquest vídeo hi ha  un fragment d'un dels episodis de la sèrie on apareixen els dos robots i els seus pilots Koji Kabuto i Sayaka Yumi.

He començat pel tronc del Mazinger Z, a partir d'una semianella de 8 costats amb un modificador de simetria. Amb unes quantes extrusions he creat els malucs i el començament de les cames.


De mica en mica he anat extruïnt les cames, el tronc i els braços. He creat uns materials senzills per a facilitar l'orientació i per anar veient un resultat més agradable.


Un cop acabat el cos, m'he posat amb el cap, que ha és, sens dubte la part més complexa.



En un objecte a part he modelat el planador, que permet pujar fins al cap del Mazinger i dirigir-lo.



I per acabar, les mans, que he fet amb poc detall


I finalment ja tenim la fase de modelat acabada.


A continuació m'he posat amb l'Afrodita A. Com que una part de la geometria del cos és similar he decidit duplicar el cos del Mazinger Z i modificar la copia fins a convertir-la en Afrodita A. El cap és molt diferent i el començaré de zero.

Això ha donat peu a una transició còmica (adjectiu molt adeqüat per a personatges de còmic) entre l'un i l'altra, com es mostra a la imatge següent, amb la part superior del cos amb la geometria de Mazinger, però colors de l'afrodita i les cames ja adaptades a la forma de l'Afrodita.


Pas a pas de aconseguit la transmutació del plom en or... vull dir que tota la geometria de Mazinger a geometria d'Afrodita.


Tot seguit he modelat el cap de l'afrodita, començant de bell nou.


I finalment ja tenim l'Afrodita sencera, inclòs el cap.



I per acabar la fase de modelat, he millorat els materials de tots dos per a fer-los més semblants als personatges del còmic, vet aquí un renderitzat amb Cycles per tal de veure com han quedat.
 




Queda pendent per a properes entrades l'aparellatge i animació dels personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada