diumenge, 10 de febrer del 2013

Caixa de Caramels (5)

El següent pas ha estat crear una escena conjunta amb la caixa i els caramels a dins.

Això ha fet necessari que primer creés les superfícies interiors de la caixa, de manera que ha calgut mesurar amb el peu de rei el gruix del cartró: 0.35 mm = 350 micres

Per tal de facilitar el treball he dividit l'objecte en tres: Caixa, Tapa i Pestanya, per tal de poder ocultar part de la geometria a l'hora de treballar.

Ha calgut duplicar les cares exteriors per a la tapa i la pestanya i escalar-les, utilitzant una escala diferent per a cada eix, per tal que el gruix de les parets fos uniforme.

Per a la caixa he creat cares noves sense l'abombament de les exteriors, ja que amb prou feines es veuran i així no sobrecarrego l'arxiu amb cares que no s'utilitzaran. A continuació es pot veure la caixa amb les parets ja fetes.


Com que la cara interior del cartró no està impresa, he hagut de crear un material nou de color blanc "M-paper", que s'afegeix al material "M-exterior" que ja tenia, i assignar-lo a les cares interiors.


Finalment ha fet falta girar els objectes "Tapa" i "Pestanya" un angle adequat, per tal que la caixa estigui oberta, afegir el caramel, fer-ne dos duplicats, girar-los i col·locar-los en posició.

Finalment he fet un renderitzat a veure com quedava:


L'interior de la caixa quedava massa fosc, de manera que he afegit un llum puntual prop de la posició de la camara per tal que entri llum a l'interior i es puguin veure les arestes. També he modificat el material del caramel per tal que tingui un aspecte més agradable (més transparència i mes brillantor)



1 comentari:

  1. El què expliques em sona a japonès però... la capsa amb els caramels és una passada!!! m'encanta! :). Ara tocarà dibuixar alguna cosa amb molts de cables d'aquells que tant t'agraden? jejej. Petons

    ResponElimina