dijous, 30 de gener del 2014

Gil Jourdan (Gil Pupil·la)

En les properes entrades modelaré amb Blender personatgs humans, amb la intenció de fer-los servir de passatgers al metro.

Donat que sóc novell en el Blender, no intentaré modelar uns personatges humans realístics, sinó una cosa més senzilla, uns personatges de còmic, que tenen menys detalls i els colors i textures molt més fàcils de reproduir..

He triat uns personatges del còmic Gil Jourdan, creat per Maurice Tillieux. Tinc una especial predilecció per aquest còmic. La sèrie es caracteritza per una gran definició dels entorns i dels vehicles, dels quals Tillieux era un apassionat.

A Catalunya és conegut com a Gil Pupil·la. Les seves històries van apareixer a la revista Cavall Fort, traduïdes per l'Albert Jané.

Entre molts dels cotxes que surten a la sèrie, destaca el Renault Dauphine de Gil, un model molt freqüent a l'època.


He triat els personatges secundaris Libellule (Sargantana a la versió en català) i de Queue-de-Cerise (Cirereta a la versió en català)

Libellule: El personatge que porta el barret groc.


Imatge extreta de : http://www.du9.org/chronique/chinois-a-2-roues-le/

Queue-de-Cerise: La noia de les arracades blanques (aquí ningú es pot confondre...)

Imatge extreta de:http://www.coinbd.com/series-bd/gil-jourdan/popaine-et-vieux-tableaux/

1 comentari:

  1. El Renault Dauphine no el posaràs com a passatger, oi? jajajaja. Molt bona idea d'afegir aquests personatges, ja tinc ganes de veure'ls vaitjant al teu particular metro. Petonets

    ResponElimina