dissabte, 4 de gener del 2014

Modelat d'un comboi de metro (12)

En aquesta entrada modelaré amb Blender els bancs dels passatgers i les xemeneies de ventilació.

Primerament he modelat l'estructura metàl·lica de mig banc, partint de les barres de l'entrada anterior, i posteriorment he modelat mig banc, després he aplicat un modiificador de simetria per tal que es mostri l'altra meitat.

A l'esquerra l'estructura metàl·lica i a la dreta l'estructura amb el banc

Els bancs dels extrems del vagó no són iguals que els altres, només tenen una barra en un dels costats i per l'altre costat es recolzen a la paret, o sigui que he fet duplicats no enllaçats i els he modificat lleugerament.

Vegem-ne un renderitzat de l'interior.


Vist el resultat, hi ha una superposició dels bancs amb les finestres, que semblen una mica massa grans per la part de dins. Caldrà que les redueixi una mica.

 Finalment he modelat la part externa de la ventilació, les xemeneies externes. Quan van entrar en servei, aquests cotxes no tenien aire acondicionat i els passatgers podiem obrir les finestres. Entrava un bon corrent d'aire, que a l'estiu s'agraïa molt.


És una forma senzilla, modelada a partir d'un cercle extruït.

Finalment he fet un renderitzat des de l'exterior, amb les portes obertes, per tal de poder veure simultàniament els bancs i les xemeneies de ventilació.



1 comentari:

  1. Queda molt xulo, però... jo encara enyoro els passatgers jejeje. No treballis tant! :)

    ResponElimina