diumenge, 15 de desembre del 2013

Modelat d'un comboi de metro (7)

En aquesta entrada modelaré els fars davanters del cotxe, els muntants (cares laterals de les obertures de les portes ) i alguns detalls del color de la caixa.

Primerament he modelat un far davanter, utilitzament principalment l'extrusió d'arestes i adaptant els vèrtexs a les formes corbades, tant de la carrosseria com del cos sortint del far. He creat un nou material, que serà per als elements cromats. Provisionalment l'he posat de color blau clar.


Després he extruït les arestes dels muntants i la llinda de les portes, de manera que s'ompli en buit que quedava entre porta i carrosseria. Aquesta extrusió l'he continuat cap a l'interior del vagó per tal de començar a crear les parets internes. Aprofitatnt la vista, es pot veure com les "teranyines" de les entrades anteriors ja estan incorporades a la caixa.


A continuació he perfeccionat la distribució de colors a la part davantera, afegint la franja gris inferior que faltava.


 I, finalment he definit el triangle lateral de color blau clar entre la primera porta de passatgers i la primera finestra lateral del cotxe.

Vegem-ne el resultat:


A les properes entrades modelaré les barres verticals cromades que hi ha a banda i banda de les portes del conductor.

2 comentaris:

  1. Ostres!! ja veig que has estat treballant de valent!!! a hores d'ara ja deus ser l'expert number one en modelat amb Blender!!! i també en combois de metro, jejeje. Mentre tu modelaves jo segur que dormia :). M'encanta com queda, sembla tan real... és impressionant el que es pot arribar a fer!!! Un petonet

    ResponElimina
  2. Gràcies ! Encara li falten molts detallets i fer les textures. De mica en mica ho aniré fent...

    ResponElimina