dimarts, 24 de desembre del 2013

Modelat d'un comboi de metro (8)

En aquesta entrada modelaré les barres que hi ha a banda i banda de la porta frontal del conductor, la cara interior de les portes dels passatgers i començaré el modelat de l'interior del cotxe.

Primerament he fet les barres frontals, partint d'un cercle i afegint els suports plans que permeten unir-les a l'estructura del cotxe.


Després he duplicat la geometria de les portes dels passatgers, per tal de fomar les cares internes. Aquestes cares internes no estan pintades, sinó que tenen el metall a la vista, de color gris. Això ha fet que hagi de canviar l'assignació de colors a algunes de les cares.

I, finalment he començat el modelat de l'interior. de moment limitat a les parets internes, que he modelat partint dels muntants de les portes de les parets externes i separant-ne la geometria en un nou objecte.


Com que ara faré renderitzats de l'interior, fa falta afegir llums a l'interior del cotxe. He creat provisionalment un llum d'àrea horitzontal al sostre. Més endavant el substituiré per llums que vinguin de la posició dels fluorescents reals del cotxe.

Aquí tenim el primer renderitzat de l'interior del cotxe. El sostre interior encara no existeix, és encara la cara interna del sostre exterior, i falten les parts interiors de les finestres.




Bones festes a tothom !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada