dissabte, 14 de febrer del 2015

Modelat d'un habitatge (2)

En aquesta entrada modelaré amb Blender els mobles de la cuina i les cambres de bany i canviaré les textures de terra i parets.

Com que hi ha fotos d'un pis mostra en aquest lloc web, he decidit canviar els materials per tal de fer-los més semblants a les fotografies.

Cuina

Per començar he fet les parets més blanques i li he afegit el sòcol, que no en tenia. El terra de la cuina és de rajoles grises amb la junta blanca, col·locades a matajunta. He canviat també el material de la porta.


A continuació he modelat els mobles de la part dreta, sense entrar en detalls, només els volums principals.


 I el tirador. N'he modelat un de sol i l'he multiplicat (duplicate linked)


I després la nevera de color metàl·lic i els armaris de la part esquerra, seguint el mateix procediment. He creat un material molt reflectant per a simular els elements d'acer inoxidable.

Aquest ha estat el resultat:


 
Cambra de bany 1

He creat un nou material per a les rajoles blanques de les parets, amb una brillantor (glossy) mitjana. El terra de la cuina és de rajoles marró-carbassa amb la junta blanca. El mirall serà un material totalment reflectant.



Una versió simple del vàter. 

Aquest ha estat el resultat:

 
Cambra de bany 2

He aprofitat la major part dels elements del bany 1, modificant-los una mica. Els materials també són els mateixos.

Aquest ha estat el resultat: 


I finalment una vista aèria. He canviat també el parquet i n'he posat un de peces allargades, que s'assembla més al que mostren les fotos.


Més endavant modelaré alguns mobles...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada